Автор Тема: Тълкувате ли сънища?  (Прочетена 23149 пъти)

Ели

 • Global Moderator
 • потребител
 • *****
 • *Mислите... стават...неща * (´• ̮•)
Re: Тълкувате ли сънища?
« Отговор #80 -: 05 Декември 2014, 18:11 »
безпаметното напиване за седмица и то точно тая седмица преди ДДС, предполага дълги и кошмарни сънища после , та умната с казана  ... и акциза де  :)


.:TTД вади ряпа

 • потребител
 • По-вреден от ДДТ, по-зъл от ТДД
Re: Тълкувате ли сънища?
« Отговор #81 -: 05 Декември 2014, 21:37 »
Нещо интересно осъзнавам сега. Това си е женски форум. Колко са мъжете? Планков, Николай, тайнственият Дух дето има точно шест мнения, от пролетта и аз се навъртам, като намалее работата. И как се казва раздела дето си пишем по такива маловажни въпроси като смисълът на живота? Ами „На кафе“, като има и добавена усмивчица.

Има други форуми, които посещавам. Те са си мъжки, говорим си неща дето са ни интересни. Единият е интересен, защото направих паралел с него. Там съм и някаква админка, не че има какво толкова да се админства.

Както казах мъжки, ама мъжки. Там има по-малко жени, отколкото тук мъже. И да се завърти някоя да ни пита нещо, все ще се намери някои от нашите да я нахрани, нахока и в крайна сметка изгони. Имаше една история дето един от нашите, старшинка, се хвана за гушите с една многознайка (май беше младо момиче), но нахакана. Другите се опитвахме да го поспираме, тя го порязваше яката, яко хилене и накрая все пак я изгони. Е мярка се някой път и се почват пак да се ядат.

Та в тази така мъжкарска среда, как мислите, че се казва раздела за раздумка? Кръчмата. Точка. Тук „На кафе“, усмивка, там кръчма, членувано. „Тя е“, не някакво неопределен. И други паралели има. Тукашният чат е скрит в дънцето и е индивидуален. Снощи като ми изскочи прозорец  и потреперих. Изненада. Там чата е общ, най-отгоре и всеки пише, маже там, става веселба… като в кръчма. Тук-там някой ще пита нещо, няма да му хвърлим ертефемиди, културни сме, но си го обръщаме на анархия. Най-обсъжданата тема в момента е рецепти за луканки. Имаме си невъзвращенец отвъд голямата локва и иска човека да почувства малко родното. Тук се обсъждат няк'ви екзотични риби ;)

Анархия, анархия, но като излезем от темата, извънтемието заминава в нова тема. Нямаме аналитични нива. Извънтемието е широко, но хоризонтално скалируемо. Ако се появи извънтемие оттатък на извънтемието, то задължително ни е налазила някоя женска. Без изключение.

Вчера тук по някое време си мислех, че се намирам в „bg mamma“. Не разбирах, какво се случва около мен. И всичко някакво… необяснимо.

Стана ми много забавно да правя паралели. За първи път пиша на място, което не е мъжкарско. Свалям гарда. Вчера питам за заместваща риба. †Господи! На друго място ще съм пуснал търсачката и ще се води лют спор кой аналог е най-близък, колко точно са мазнините, какъв е вкуса. Пример просто. Ние в действително не бихме обсъждали риби, а може би кончетата достатъчни ли са, пълни ли километража, лепи ли асфалта, такива неща.

Днес в една тема се жалвам, че съм виждал нещо в друг форум дето е долу, докато друга потребителка в същото време търбуши вече кеша на леля Гошовица, а трета направо шляпа цитати. Това, ако го кажа, в някой от другите ми форуми, ще ме линчуват.


Всъщност там нямаше да стане толкова бързо. Първо две страници всеки ще си вади някаква си негова теория, другите ще дюдюкат, че това сме го чували един милион пъти, да измисли нещо ново, някъде на тридесет и третата ще установим, че говорим за нещо различно, от това дето му трябва на човека. В тоя момент някой ще му изтрещи ертефемиди, оня ще почне да жали, че не става по такъв начин, друг ще изтипоса нови ертфемиди, онзи ще тръгне да се отказва, ако още мърда, тогава дружината ще почне одобрително стига до съгласие, че въпроса за яйцето и кокошката е комплексен, зависи от контекста, всеки има мнение и че ако една кокошка снесе три яйца, това не означава автоматично, че от едно яйце ще излязат три пилета, но е възможно при определени обстоятелства. То и самият въпрос няма да е зададен толкова конкретно, а и питащият няма да е много убеден, точно какво му трябва.

Та такива неща. За първи път от 15 години се чувствам някак си като пеленаче в Интернет. Нашият свят е толкова различен.

п.п. Най-тъпото е, че е петък вечер, аз съм трезвен, малкият се опитва да се разболява, чудим се ще успее ли другата седмица да се яви на окръжното по шахмат. Обсъжда се Йори или Надето е по-голяма кифла. Ега ти битовизма. Трябва да взема да си направя нов дневник, ще ми е четвърти. Два ги зарязах. Последният тъпаците от ovo го закриха на петнадесетият ден. Тя и без това тяхната платформа беше мега тъпа, но пък името им кратко и запомняемо, не ми се занимава да поддържам своя инфраструктура;   

п.п.п.  Тук гледам смайлитата са забранени. Не се харесват нещо. Изумление.  Ние вдигнем ли нова инсталация, първата ни работа е да си добавим емот с биричка.

Ели

 • Global Moderator
 • потребител
 • *****
 • *Mислите... стават...неща * (´• ̮•)
Re: Тълкувате ли сънища?
« Отговор #82 -: 05 Декември 2014, 22:42 »
п.п.п.  Тук гледам смайлитата са забранени. Не се харесват нещо. Изумление.  Ние вдигнем ли нова инсталация, първата ни работа е да си добавим емот с биричка.

странен свят, а ?
"женският" форум не обича шаренийки, а мъжкият си пада по такава :) ... 
/ смятам, че кавичките  са задължителни, най-малкото за комфорт на мъжете тук /.:ТТД вади ряпа

 • Гост
Re: Тълкувате ли сънища?
« Отговор #83 -: 05 Декември 2014, 23:18 »
Да ти кажа, това не е тенденция. Единственият друг женски (този вече без кавички) форум дето знам е този на българските майки. Знаел съм го от обща култура. Като „teen problem“ например. Не го бях чел, не го бях посещавал. Наложи ми се преди три години да търся нещо за диети. Много голяма изненада, че резултатите на гошовица бяха предимно от там.  Така около седмица четох онзи форум, за да извлека каквото ми трябва. Мъжете не спазваме диети, но ми трябваше информацията. Ами мога а кажа, че там е някаква лудница от усмивчици. Имаше всякакви видове и размери стигащи до половин страница (така модерните high definition). Имаше цели колонки, таблички, невероятни работи.

Ако някой от нашите беше оп там, щеше да изпозатрие това, да изпоредактира, да им оцвети мненията в червено и на вторият ден да мирнат.
 
Това е социален процес при нас. Не може така, някой да ти даде добра идея и да не му хвърлиш  [_]3, той да ти отвърне и така. Кажеш някое много ор'гинално нещо и да не покажеш задоволство с ;D. Много си остроумен и :P. И тук общо взето свършваме.

Края на деветдесетте, когато беше модерно да се измислят нови смайлита, тогава имаше цели школи, примерно японската ^_^ или „картинна“ ----<--<--@. Това отмина.

Но не е отминало напълно, например в скъпият чат (така де, струва осем и половина млрд. USD) има мечки, знамена, разбити сърца, гимнастика и не помня още какво. Стотици бяха. Добре, че си останаха там.

----

Сега въпроса е защо тук не е като в мамата. Ами вероятно, защото сте сериозни жени. Там са всякакви, от някакви терминаторки до домакини. Така де, нито в Ажур, нито в Ексел, ни в Уърд има усмивки. Е добре в Оутлук има, ама реално ги вади от шрифтовете и са само ☺ и ☹, защото в уникод повече няма. На сериозни хора не отива да се занимават с несериозни неща ;)

Ели

 • Global Moderator
 • потребител
 • *****
 • *Mислите... стават...неща * (´• ̮•)
Re: Тълкувате ли сънища?
« Отговор #84 -: 05 Декември 2014, 23:37 »
изобщо не е отминало
фермбука скоро пусна едни ...  шарени, подскачат и са големии, случайно да не ги пропуснеш

а дали тук сме сериозни ?  задължително! особено в теми като тази  :) 

.:ТТД вади ряпа

 • Гост
Re: Тълкувате ли сънища?
« Отговор #85 -: 05 Декември 2014, 23:47 »
А-а-а не знам, аз spybook нямам. Благодаря за информацията! Трябва да го държим под око Цукенберг какви ги върши. Онова си е мрежа в мрежата. Напълно друга вселена. Тази информация е поредното доказателство, че може нправиш всичко грешно откъм дизайн, ама толкова зле, че да не го побира теорията и пак да си успешен, ако имаш добра идея. Много ми напомня за Нисан.

Че сериозни сме си, кое не е сериозно? Варените моркови са гадни на вкус, тръба ще видим през крив макарон, още не можем да решим, как се казваш… всичко си е сериозно.

Ели

 • Global Moderator
 • потребител
 • *****
 • *Mислите... стават...неща * (´• ̮•)
Re: Тълкувате ли сънища?
« Отговор #86 -: 05 Декември 2014, 23:52 »
хахахааааа,  е сега вече се изхилих на глас :))))
сериозно

.:ТТД вади ряпа

 • Гост
Re: Тълкувате ли сънища?
« Отговор #87 -: 06 Декември 2014, 00:05 »
Това се смята за сериозно затапване, но моят стаж е дълъг. В такива случаи най-лесно се излиза с клише, например — не съм толкова млад, че да взимам живота на сериозно. Или да се подходи „свежарски“ — важното е купон да става. Още много. Странно, че се карам на синовете ми, че много им знае дупето, пък сега аз се правя на „оригинален“. Привет!

gera_r

 • потребител
 • Животът не е фабрика за мечти.
Re: Тълкувате ли сънища?
« Отговор #88 -: 08 Декември 2014, 12:48 »
И немА кой един телефон да звънне и да ми каже, че тълкуването на сънища е приключило???
Какви хора сте бе????

А аз, като гламава, цяла нощ сънувам. Събирам материал за тълкуване....
Ще се пропия! Ще се присламча към древния казан и ще се нашмъркам като руснак!
Ма*ната му на ДДС-то!

Коледата започва ... от вчера!

.:ТТД вади ряпа

 • Гост
Re: Тълкувате ли сънища?
« Отговор #89 -: 08 Декември 2014, 13:03 »
Аз самият не се напих по обективни причини. Куче дето лае, не хапе. Днес съм се чупил от ДДС-то, но утре ще ми го нахендрят. Все тая, моето го правя за два дни, никога не съм имал повече от двеста, триста записа, а сега съм ги свалил под сто. Ако не се вясвам няколко дена да знаете, че не съм ви забравил, ще намина. Днес още съм тук.

клио

 • потребител
Re: Тълкувате ли сънища?
« Отговор #90 -: 10 Декември 2014, 13:02 »
ТТД, аре ти си на ход ! тая нощ ми преливаха кръв с нещо си ... за разреждане, беше ми натикана нещо като дълга
/около 30 санта / стъклена тръбичка в дясната ръка, а не обичайните абокати ... чинно си изчаках преливането,
като по едно време си мислех,че е време да се събудя щото ме дразни тая тръбичка, после реших да си досънувам
за да ми я махнат.

п.п. сънувам такива глупости сигурно щото ви чета темата за банките, дето по принцип не се обаждам :(

.:TTД вади ряпа

 • потребител
 • По-вреден от ДДТ, по-зъл от ТДД
Re: Тълкувате ли сънища?
« Отговор #91 -: 10 Декември 2014, 13:12 »
Кл(и⇔о) ще ти отговоря на лични, но няма да е точно сега. Тая работа иска малко пренастройка, а в момента не съм в нужната кондиция. Има ли и други подробности от съня?