Автор Тема: Тълкувате ли сънища?  (Прочетена 23147 пъти)

OpaSna TikVa

 • потребител
 • Мои са!
Re: Тълкувате ли сънища?
« Отговор #40 -: 03 Декември 2014, 14:31 »
мани, не питам:(

моя линк (цитата), вързан към съня на Тони (не-споделеното първоначлано), ме докара и мене до стола и въженцето.


niki67

 • потребител
Re: Тълкувате ли сънища?
« Отговор #41 -: 03 Декември 2014, 15:43 »
Чакай, че нещо не можах да запецна - а правият ток не убива ли? То всъщност убива напрежението, пък ако хванеш два края, между които има постоянно напрежение 220 волта, пак ще те убие, макар че токът, който мине през теб, ще е прав.
Путин за едно е прав де, за това, че трябва да искаме компенсации от ЕС задето нямаме възможност да водим независима политика:) щото ние никога за нищо не искаме компенсации от никого и затова от държава станахме просто територия, като си унищожихме де що имаше наука и производство. Не че са били кой знае какво, ама все нещичко имаше, а сега нищо не остана.

ТДД, Бону така си пише, тва е стилът й. И мен ме дразни:) любимите й фрази са "вие си знаете" и "аз бях дотук" или "дотук съм", а не земе ясно да напише какво мисли и кво има предвид;)

niki67

 • потребител
Re: Тълкувате ли сънища?
« Отговор #42 -: 03 Декември 2014, 15:47 »

А Елена е Ели и е пич та дрънка :))

Вярно, само че и двете имена не са точно така, но няма да ви кажа пък как е по паспорт:):):)

стискозъбка

 • потребител
Re: Тълкувате ли сънища?
« Отговор #43 -: 03 Декември 2014, 15:59 »
 сега следва разплащането

То разплащането винаги си следва. В този случай поне ще сме наясно защо.

OpaSna TikVa

 • потребител
 • Мои са!
Re: Тълкувате ли сънища?
« Отговор #44 -: 03 Декември 2014, 16:06 »

То разплащането винаги си следва. В този случай поне ще сме наясно защо.

и това не ми помага:(

плащането почнА

Цитат
Възстановяването ще се извърши за сметка на средствата от централния бюджет чрез бюджетите на съответните първостепенни разпоредители еднократно или на траншове - в зависимост от необходимостта от осигуряване на тези средства за извършване на плащания от съответните бюджетни организации.

Abby

 • потребител
 • Don't drink and fly ;)
Re: Тълкувате ли сънища?
« Отговор #45 -: 03 Декември 2014, 16:19 »
Путин за едно е прав де, за това, че трябва да искаме компенсации от ЕС задето нямаме възможност да водим независима политика:)

каква независима политика, бе Ники? щото ние квато сме въшка сами можем да водим само политика, от която никой и нищо не зависи и за такава политика докато да си отворим устата и ЕС ще каже "ами, ок, живи и здрави" :))

ама не става да си въртиш г**а на чекрък и хем да искаш да се биеш на бързея като равноправен в общия енергиен пазар на ЕС, хем да се навеждаш накъдето на теб ти хрумне

иначе тоя пич, бившият руски посланик, и преди си ме кефеше, обаче сега вече съм му як фен :))

.:ТТД вади ряпа

 • Гост
Re: Тълкувате ли сънища?
« Отговор #46 -: 03 Декември 2014, 18:09 »
Тони сега ще почна да пиша неща, дето, ако си помислиш, че съм икудкудякъл, няма да сбъркаш никак. Това дето написа, вярно, че е срамно, но е срамно за мен. Няма как да бъде, трябва да го кажа или да се покрия.

Пиленцето означава… дете. На твое място щях да си направя тест на втори януари. Защо на втори, защото е много подходящо след новогодишният запой. Сега ще кажеш, че не пиеш, но на втори пак ще си говорим, какво точно помниш.

Обикновено на хората първоаприлската шега се оказва новогодишен подарък. При теб има изгледи да стане обратното, да си имаш подарък за първият учебен ден. Както и да е. Определено смятам, че в сакралната за правителството ни две и петнадесета, ще ти се случи. Предполагам, че си в детеродна възраст, защото толкова явен знак, не е за бабинство. Там евентуално слънце (не всяко слънце!).

В цялост случката. Всичко започва невинно, не предвещава къде ще завърши (бих се надявал, че си омъжена, ако не бях почти убеден, че не си или че детето няма да е от него). Ще бъдеш изправена пред трудни решения, които по-късно ще смяташ за глупави страхове. Края е ясен, ще получиш така желаната отпуска и поне година няма да мислиш за работа.

Съжалявам, че звуча малоумно, не случайно в онзи форум се кръстих typtadrynka.

За Опасна ми е малко трудно да се пречупя. Нея следя от години и не мога да направя нулев анализ. За твоят сън, смятам, че е свързан по-скоро с обществени изяви и кариера, отколкото личен.

Ровенето на земя, говори само по себе си. Ще се задълбочаваш все повече в работа и странични занимания. Това ще ти донесе богати плодове. Случката се случва в колхоз. Колхози вече не съществуват, което говори, че няма да не е нещо ново в живота ти. Ще е продължение на нещо, което си правила.

Мястото е отново Русия. Вече разбрах, че в теб буди приятна асоциация, искаш нещата да са регулирани лично от теб. Ами това и значи, че ще имаш пълният контрол и ще стане сравнително лесно.

Интересни са плодовете на труда — моркови, ряпа, цвекло. Всички те говорят за добро здраве, но също така, че сполуката ще е интелектуална. Демек няма да е свързано толкова с пари, колкото с личностно развитие (то при теб накъде повече?!?).

Части от написаното не разбрах — туфички, балдахин. Това значи, че и теб няма да те разбират много добре. Бърборене, много обществени изяви, приятни моменти с приятели и близки. Вечеряте на двора, означава много открити възможности. Както казах тълкувам го по-скоро кариерни и обществени, отколкото лични.

Прибирате се да спите. Сигурност в дома, защита. Няма да ти се случва нищо лошо. Дори ще имаш нови възможности, но ще се съмняваш да ги поемеш, въпреки, че очевидно ще ти донесат успех. Няма да е твоя начин (българите не спим на печки, това сме го виждали само по съветските филми и ни е странно, ама и тук да е -40, ще спим не, ами ушите ни ще пукат ☺). Това (по) между другото може да се третира и като известна студедина в личните отношения с някой роднина/партньор, която ще бъде преодоляна, след като влезеш в разбиране на отсрещната страна. Незначително ще е, ако го има изобщо. Но всичко ще се развие бързо, няма да е продължаваща драма. Ти не си по драмите.

Края е много интересен. Отзоваваш се на друго място. Това място е дома ти. Намираш се до любимото растение подарено от любим човек. То е избуяло повечко от колкото е нужно. Сега не смея да правя асоциации на мента. Не знам, какво значи за теб. Всяко преживяване е дълбоко лично, пък било то на сън. Но ще се опитам да се завъртя около темата, макар да си мисля, че е точно мента, има важно значение.

В края на една сполучлива година (а може би дори месец, тримесечие), ще се обърнеш назад, ще видиш, че си доволна от резултата. Обаче ще решиш, че все пак трябва да дадеш малко заден, защото „много хубаво не е на хубаво“. В типичният ти стил ще го сториш изневиделица. Дори ще чувстваш превъзходство, от недоумението на околните да направиш нещо толкова логично.

Името Димитър също говори само по себе си, но и него като ментата няма да тълкувам. По принцип се тълкува във връзка с това, което е закрилник съответният светия. Но пък на този светия съдбата му е твърде трагична и не се връзва с тезата ми, освен ако… а ве не, вече влизам в прекалени спекулации.     

Това, че си сънувала колхоза, нищо чудно да значи, че ще бъдеш на мястото, дето ще се случи щастливото(?) събитие за Тонка.   


Ники, остават само Елка и Елеонора.

Този бивш посланик не го бях чувал, но някой трябва да му скъса дипломата и да си иска обратно парите за заплати, защото докато е бил там, нищо не е научил. Да си мисли, че руснаците ги бърка моментната цена на петрола, която очевидно не е пазарна, а под натиск, то много жестоко се е объркал. И не само това, ами и споменаването на Набуко е кретения, но не ми се занимава с този.


п.п. Този път няма да има поздрав, защото това, което слушах докато писах, не е музика, която бихте слушали.

.:ТТД вади ряпа

 • Гост
Re: Тълкувате ли сънища?
« Отговор #47 -: 03 Декември 2014, 18:12 »
Докладвам проблем, водоравните линии не работят по някаква причина.

OpaSna TikVa

 • потребител
 • Мои са!
Re: Тълкувате ли сънища?
« Отговор #48 -: 03 Декември 2014, 19:49 »
Тенкю, ТТД:)
Не знам дали ще стане, но ми беше приятно докато го четох

Ели

 • Global Moderator
 • потребител
 • *****
 • *Mислите... стават...неща * (´• ̮•)
Re: Тълкувате ли сънища?
« Отговор #49 -: 03 Декември 2014, 20:19 »
Вече разбрах, че в теб буди приятна асоциация, искаш нещата да са регулирани лично от теб. Ами това и значи, че ще имаш пълният контрол и ще стане сравнително лесно.

В типичният ти стил ще го сториш изневиделица. Дори ще чувстваш превъзходство, от недоумението на околните да направиш нещо толкова логично.


е тук направо зяпнах ! и още съм така 
ТТД, остава да лепнеш ценоразпис и да почваме да сънуваме :)) 


Цитат
п.п. Този път няма да има поздрав, защото това, което слушах докато писах, не е музика, която бихте слушали.

ако е чалга - прав си, ако е друга - не си

.:ТТД вади ряпа

 • Гост
Re: Тълкувате ли сънища?
« Отговор #50 -: 03 Декември 2014, 20:31 »
Имам от какво да живея. Все някога ще се издъня и ще ме замеряте с камъни :P То скоро  ще се види де. С това смело предсказание за ТониЛ, ще се види, ала беше прекалено ярко, че да го пропусна.

Иначе песента е тази:

https://www.youtube.com/watch?v=Pgvcd-hd6yQ

Свалил съм си я от звуковият облак и вървя няколко часа на преповторение. Малко е тежичка. В момента слушам podcast.

bonou2

 • потребител
 • I Still Haven't Found What I'm Looking For
Re: Тълкувате ли сънища?
« Отговор #51 -: 04 Декември 2014, 11:12 »
Опасна -подозирам, че твоят сън е пророчески!
От два дена се чудя каква салата да си направя с едно цвекло , но пък и мързелът ми си е в повече.
а другата истина е, че след като реша да рендосам цвеклото, в бокса е като в " От местопрестъплението" омацано с ...цвекло :))
Но пуст мързел да извадя кухненския робот - та такива ми ти раути :)))

.:ТТД вади ряпа

 • Гост
Re: Тълкувате ли сънища?
« Отговор #52 -: 04 Декември 2014, 11:31 »
Аз цвеклото го режа на пасатора. Няма смисъл да е на робота, ако не е повечко. Но три корена са достатъчно. На два пъти и 'айде. А с настъргана ябълка (пък и ако е кисела) става мозък без никакви други нещица вътре. За ракия е трепач. Моята жена вече се професионализира на салатите. Лошото е, че на нея ѝ се ядат салати по-често, отколкото на мен ми се пие ракия. А също така и не разбра, че това е за мезене, не за наяждане.

OpaSna TikVa

 • потребител
 • Мои са!
Re: Тълкувате ли сънища?
« Отговор #53 -: 04 Декември 2014, 11:53 »

Но пуст мързел да извадя кухненския робот - та такива ми ти раути :)))

Да не си посмяла да съсипваш цвеклото с робота! Рендосвай фнимателно в мивката и да не забравиш в дресинга да добавиш тайната съставка джинджифил.

тониЛ

 • потребител
 • Чушката люта, пак люта и ти си, Тонке ле, кат нея!
Re: Тълкувате ли сънища?
« Отговор #54 -: 04 Декември 2014, 12:02 »
В руска тема сме и поради таз причина ако обичате  салата трябва да бъде или венигред или сальотка под шубьi

клио

 • потребител
Re: Тълкувате ли сънища?
« Отговор #55 -: 04 Декември 2014, 12:30 »
мноу яка тема! :)

ТТД, шапка ти свалям. Ще ми се да си спомня някой сън,че да ми го разтълкуваш :)
постоянно си сънувам, ама си ги забравям най- късно до обяд

Опасна, направо те разплетоха като стар чорап! кефи :)

ТониЛ, вземи си тест бе! не се дърпай .... :)

п.п. абе що все Русия, м?

OpaSna TikVa

 • потребител
 • Мои са!
Re: Тълкувате ли сънища?
« Отговор #56 -: 04 Декември 2014, 12:39 »
добре де - да се доразбридам

Цитат
Името Димитър също говори само по себе си, но и него като ментата няма да тълкувам. По принцип се тълкува във връзка с това, което е закрилник съответният светия. Но пък на този светия съдбата му е твърде трагична и не се връзва с тезата ми, освен ако… а ве не, вече влизам в прекалени спекулации.   

Солунският чудотворец ми е един от любимите (май, май най-) светци. То пък на кой ли светия му е било готино на земята? Та така де - ке си земем Солун :)))))))))))))) Или поне солунската митница

п.п. Пък за ментата ей тва ми каза гугълЪТ
Цитат
Употребяваш ли, береш или видиш насън мента, значи ще си бодър и ще имаш добро здравословно състояние.

и ме устройва идЯлно

.:ТТД вади ряпа

 • Гост
Re: Тълкувате ли сънища?
« Отговор #57 -: 04 Декември 2014, 12:45 »
Тонка ще забременее като стой пък гледай. Толкова ярки символи рядко се срещат. Ако пък вземе да не стане, какво пък и ние сме мъже, и ние можем да свършим работата ;D Щях да кажа, да ме пратите в Якутия, ако не позная, но там е студено, аз не съм голям почитател на водката и ще ми е скука.

Клио и аз съм като теб, не помня. Обикновено ги помня до няколко минути след събуждане, а по-ярките най-много до обяд. До миналата година, каквото сънувах, ставаше. Вече не е така. Явно съм прекалено голям грешник и са ми затръшнали вратата. Лошо ☹ То аз се чудя, защо изобщо са я открехвали, оти от малък съм си шиле. Е добре, първоначално бях агне. После се повдигнах в по-горната група, но така и не станах коч и не прекрачих в 31, а си останах в 27-ма. Ама така и балансовата ми стойност е малка, та като ме бракуваха, с протокол за липси не са си начислили много ДДС.

п.п. Опасна, пожелавам ти го! Това е мечта на повече от век. Ако не се лъжа, разказа е писан или '96 или годината на смъртта му. Може и да бъркам, минали са много години от както го четох. Виждах я на живо, доста е красива.

OpaSna TikVa

 • потребител
 • Мои са!
Re: Тълкувате ли сънища?
« Отговор #58 -: 04 Декември 2014, 12:50 »
сальотка под шубьi
Ей тва е страаааашно
преди седмица-две една колежка (истинска руския) почерпи с такова и ометох поне половината тава

gogogo

 • потребител
Re: Тълкувате ли сънища?
« Отговор #59 -: 04 Декември 2014, 13:00 »
За да не изглеждам съвсем прозд, не попитах, какво е венигред, язе зум от село и знам само винегретен сос. Но виж т'ва със сельодката нѐма къ' да стане. У нас е прекалено скъпа, не мож' си я позволи обикновен челяк.