Автор Тема: Тълкувате ли сънища?  (Прочетена 23146 пъти)

Ели

 • Global Moderator
 • потребител
 • *****
 • *Mислите... стават...неща * (´• ̮•)
Re: Тълкувате ли сънища?
« Отговор #20 -: 02 Декември 2014, 20:51 »
Без събота и неделя. Аз тогава почивам и не сънувам.

ех, Тони :D  другите нощи голямо бачкане пада :D 

ТДД, ти пък и запетайките тълкуваш егати!
 това  „Ели ти нали си ни шефка“ -даже не съм го отразила
 аз ако бях ... хммм ... щях да ви строявам за вечерна проверка :D

HashFlare

Abby

 • потребител
 • Don't drink and fly ;)
Re: Тълкувате ли сънища?
« Отговор #21 -: 02 Декември 2014, 20:55 »
аз ако бях ... хммм ... щях да ви строявам за вечерна проверка :D

още по-зле, щеше да ни броиш по изгрев слънце ;) :))

Ели

 • Global Moderator
 • потребител
 • *****
 • *Mислите... стават...неща * (´• ̮•)
Re: Тълкувате ли сънища?
« Отговор #22 -: 02 Декември 2014, 21:01 »
еееее, не се сетих :)))

.:ТТД вади ряпа

 • Гост
Re: Тълкувате ли сънища?
« Отговор #23 -: 02 Декември 2014, 22:57 »
Ами, за да имам поле на действие, трябва да обръщам внимание на всичко. Израза е много показателен за мисленето на ТониЛ. Не, че наистина те смята за някакъв директор, но това е твоят форум. В него определяш правилата и тя уважава това. Това говори много. Пък си има и чисто човешко уважение към теб.

Някои хора например не са така. Аз съм нихилист. Ако тълкувах същият сън на такъв като мен, щях да напиша съвсем друго нещо. Той разбира се, едва ли би го взел под внимание, защото ръбовете са независими хора, обичат да си чупят главата и дори другата страна да е права, си държат на своя принцип.

OpaSna TikVa

 • потребител
 • Мои са!
Re: Тълкувате ли сънища?
« Отговор #24 -: 03 Декември 2014, 09:17 »
Да си ядете ушите! И най-вече Тони, разбира се. До вчера хич въобще не се вързах да прочета съня й - то това да не е някой от разказите й, че да си давам зор. А и от сънища не разбирам, та си спинках спокойно до вчера, когато все пак реших да прочета кво ли накара ТТД да спомене с лошо Русия и ме пална на тема безумията в държавичката ни. И сънувах! Това си е постижение, щото ми се случва на 10 години веднъж. Ноооооооооо ще спазя  традицията и ще го разкажа между 13,00 и 13,15, макар да ме сърбят и езика, и пръстите.

.:ТТД вади ряпа

 • Гост
Re: Тълкувате ли сънища?
« Отговор #25 -: 03 Декември 2014, 10:29 »
Оказа се пари няма, заплати преди шести няма да има, няма да се яде риба и аз протестирам. Ще седя тук и ще бистря политика. Вече загубих един рунд от теб лятото на тази тема, време е да видим, ще изтрая ли повече от Пулев.

За съня. Аз лично не помня своите, много рядко се случва. Ако искаш си го запиши в текстов редактор и после само постави тук. Аз така правя, когато пиша дълъг коментар. Не мога да разчитам, че нещо няма да се прецака и труда да иде на вятъра. Дори когато помня, до обяд вече е избледнял.

За РФ. Тя е двойнствена натура. От една страна можем да гледаме на нея като на своето пораснало дете. Дали сме му всичко и то вече върви уверено по своя път. Братски народ, може би най-близкият ни. Ние дори със сърбите, румънците и албанците не сме толкова близки.

Освен това има и за какво да сме им благодарни. Последният век и половина многократно са ни отървавали кожата. А пък те в съвремието  могат само да се оплакват от нас. Колкото пъти сме имали възможност, толкова пъти сме ги предали.

Но РФ не е перфектната страна. Положително е родина на много световни умове, националният им спорт е шахмат и някак си успяват да държат стотици народи на своя територия в относителен мир. Ние не успяваме два-три народа да погодим на своя. Но това е само гледано отстрани. Въпросният Путин е един диктатор. Такива са всички управници преди него. Да се живее в РФ е мъка. Такива като теб и мен, отдавна вече да са нейде в Сибир, ако са имали късмета да не ги убият.

Тъй, че като българи, свикнали със свободолюбието, там би ни било тежко, ако не невъзможно. И от наша гледна точка, РФ не е носител на прогрес, а ретроградност. Показва го дори начина на развитие на икономиката им, нали тук сме икономисти?

Като казах това, та се сетих, че в нощните новини Кръстелина (онази дето уж е българка), каза да се хванем за палците и компенсации няма да има. Ако не беше силно положителното влияние на ЕС върху нас, пък и върху европейското развитие, направо бих казал, че ще е по-добре да излезем от него. Щото все се жертваме за общото благо и после питаме, защо ни използват за изтривалка. Но пък, като и ние сами си го слагаме един на друг, няма как да искаме другите да ни уважават. 

Но виж на тая направо можем да ѝ вземем българското гражданство за назидание на такива родоотстъпници като нея.

bonou2

 • потребител
 • I Still Haven't Found What I'm Looking For
Re: Тълкувате ли сънища?
« Отговор #26 -: 03 Декември 2014, 11:36 »
Тъй, че като българи, свикнали със свободолюбието, там би ни било тежко,

искрено ме разсмя
в своя защита ще кажа, че от известно време съм съвсем загубила светлината в края на тунела.
А баш Кристалина ни е виновна за безобразнията Ни - аха .
Докато главата ни е в бясъка, а д*пето ни се ветре безконтролно - така ще да е
Па нека си мислим какви сме умни, красиви и работливи...а гърците /примерно/ са гадни византийци.
сорри за изказа.

OpaSna TikVa

 • потребител
 • Мои са!
Re: Тълкувате ли сънища?
« Отговор #27 -: 03 Декември 2014, 11:50 »
Цитат
Като казах това, та се сетих, че в нощните новини Кръстелина (онази дето уж е българка)
Сталинка ли това? Дето уж не е била сталинка?
А за
Цитат
Въпросният Путин е един диктатор
спор нямаме, но пък ми е чудно що руснаците си го обичат. Мазохисти? Дали?
И по това
Цитат
И от наша гледна точка, РФ не е носител на прогрес, а ретроградност. Показва го дори начина на развитие на икономиката им, нали тук сме икономисти?
нямаме никакъв спор - винаги ме е влудявало, че военно-промишленият им комплекс е развит, прогресивен и наситен с нови техники и технологии, абе напрау зашеметяващ, а върхът на икономиката им е лада, нива или неква комбинация от двете беше.

.:ТТД вади ряпа

 • Гост
Re: Тълкувате ли сънища?
« Отговор #28 -: 03 Декември 2014, 11:56 »
Веднъж съм ходил в Гърция и тия вѐрно са шибани византийци. Като ги видях на живо, ми се изясниха доста случки от историята.

Не е винован за всички безобразия, но в много е намешана. Не знам случай да е заела позиция в подкрепа на страната. Не, че пък „банкерката“ някога го е правила, но свинщините на предшественичката ѝ изобщо не я извиняват.

Снощи да каза например: ще видим, ще говоря с хората, ще измислим нещо? М-не направо рече: за всеки случай да си знаете, че ще следвате светлият пример даден ви от Любо Пенев при загубата от  Англия '96. Ей т'ва е. В такива моменти почвам да си мечтая за такива изроди като хан Крум.

А че сме свободолюбиви е видно дори само от тази тема. Тя е за сънища, намира се в професионален форум, а ние в нея набързо направихме разбор на международното положение и вътрешната политика. На вратата още не ми е позвъняла полицията, няма и да позвъни. Елена не е изтрила коментарите ми, макар вероятно в един момент да ѝ писне, но дори тогава си мисля, че просто ще делне дадени мнения от темата в нова. А и да затрие всичко, бо̀ли ме „мъжкото достойнство в три букви“, нито ще умра, нито децата ще останат гладни и земята няма да спре да се върти. Ако това не е свобода, здраве му кажи!

bonou2

 • потребител
 • I Still Haven't Found What I'm Looking For
Re: Тълкувате ли сънища?
« Отговор #29 -: 03 Декември 2014, 12:01 »
бе говорим на различни езици- няма лошо, но и спирам да хабя форумно време.
А Елена е Ели и е пич та дрънка :))

.:ТТД вади ряпа

 • Гост
Re: Тълкувате ли сънища?
« Отговор #30 -: 03 Декември 2014, 12:13 »
Bono U2, за втори път от няколко месеца забелязвам, че в тема, в която не си съгласна с изказано от мен мнение, не излагаш своето, а се оттегляш? На какво се дължи това? Ти си много по-стар потребител от мен, имам съмнението, че си и доста по-голям професионалист. Какво сървъра няма да претовари ел. мрежата, нито пък твърдият му диск ще се напълни и базата данни блокира, ако вземеш напишеш едно мнение.

Давай по-смело! Напиши си мнението. Всеки има право да защити позицията си. Не се плаши и не се оттегляй толкова рано. Няма да те изям. Представям си, какво щеше да стане, ако ти бях показал моя снимка. Щеше да заобикаляш форума само като ме видиш в коментарите. Недей така. Още никое момиче не съм оскубал, замерил със саксия или ощипал, че да бягаш така от мен. Получавам комплекс от теб. Сега не знам засегна ли се нещо, не ти се занимава с идиоти ли, прилошало ти е от празнодумие, какво. Наиситина.

bonou2

 • потребител
 • I Still Haven't Found What I'm Looking For
Re: Тълкувате ли сънища?
« Отговор #31 -: 03 Декември 2014, 12:18 »
не смятам мненията си за важни и способна да убеждавам:)
а и не смятам, че всяка тема е за форум- най-малкото поради обема й.
а другите Ви/ти писания ги прескачам- щото малко нелепо ми идват ;)
нищо лично - смятам се вижда.

.:ТТД вади ряпа

 • Гост
Re: Тълкувате ли сънища?
« Отговор #32 -: 03 Декември 2014, 12:24 »
Ще се пробвам отново. Всяко мнение е важно! Винаги има какво да научиш от събеседника. Винаги може да видиш къде си сбъркал. Но ако събеседника не го сподели, оставаш в недоумение. Никой не те кара да обеждаваш някого в нещо. Просто чисточовешки си изкажи мислите. Не трябва да си убедителна, а инициативна. Това ще обогати всички ни.

.:ТТД вади ряпа

 • Гост
Re: Тълкувате ли сънища?
« Отговор #33 -: 03 Декември 2014, 12:26 »
Ето от бързане взех и правописки да правя като първолак.

OpaSna TikVa

 • потребител
 • Мои са!
Re: Тълкувате ли сънища?
« Отговор #34 -: 03 Декември 2014, 13:09 »
Значи - сънувах колхоза! Вадехме някакви земни благини - моркови, ряпа, червено цвекло - не видах точно какво, но ровехме из пръстта. Е на-вече седяхме около някакви разровени туфички и си бъбрехме. Вечеряхме в двора на някаква руска баба под бели балдахини и пак си бърборехме. След вечеря се прибрахме в къщата и бабата ни подкани да се изкатерим върху печката, за да сме на топло. Погледнахме я умно и не проявихме особен ентусиазъм за катерене. Бабата реши, че не знаме как да го направим и се метна по печката като катерица. След това изведнъж се озовах у дома и видях, че ментата ми (растение, което Митака ми подари) е станала за подрязване. Та завърших съня кастрейки храсталака.
Айде, ТТД, ти си!


п.п. Бони, ти що си кисела?

стискозъбка

 • потребител
Re: Тълкувате ли сънища?
« Отговор #35 -: 03 Декември 2014, 13:20 »
Опасната дала вече храна за въображението на ТТД, малко ме изпревари, писането сега ще тръгне в друга посока, но какво пък, все някой ще го изчете, ако вече не го е направил. Та, така:

България ли спря ''Южен поток''? - http://www.dw.de/%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F-%D0%BB%D0%B8-%D1%81%D0%BF%D1%80%D1%8F-%D1%8E%D0%B6%D0%B5%D0%BD-%D0%BF%D0%BE%D1%82%D0%BE%D0%BA/a-18105124


България дори може да спечели - http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4458586

OpaSna TikVa

 • потребител
 • Мои са!
Re: Тълкувате ли сънища?
« Отговор #36 -: 03 Декември 2014, 13:47 »
абе че нема да спИчели ми е ясно, та онова в часовете ич няма да го чета. Илиян Василев го прочетох още сутринта, а сега има и нещо още по- по- по темата:

http://idvassilev.blogspot.com/

Това, което мене искрено ме забавлява и плаши, е, че знам коЙ фирми се гласеха да строят Южен поток, чопнаха едни пари, затриха една банка и сега следва разплащането. Защото безплатно е само сиренцето в дъното на капана.

тониЛ

 • потребител
 • Чушката люта, пак люта и ти си, Тонке ле, кат нея!
Re: Тълкувате ли сънища?
« Отговор #37 -: 03 Декември 2014, 14:09 »
Щом и Опасната се включи с нейния сън вече събрах смелост да споделя онази част от моя, за която споменах в началото на темата, че ме е срам да я разкрия.

Та тръгнах да попълвам данъчната декларация. Първата страничка - нищо особено. Отгръщам аз втората и зяпвам. Тя представлява безразборно нахвърляни цифри, които трябва да свържа последователно /както в детските занимателни книжки/.
Свързвам 1 с 2 с 3, 4 и т.н. и в резултат на листа се получава едно ...... голямо пухкаво и сладко ПИЛЕНЦЕ. Сладичко безспорно, но и глуповатичко. Защото, съгласете се, че пиленцата изтглеждат точно така.
"Е.ати руската декларация"  - си рекох и реших да продължа нататък. Нататък немА. Счете се за подадена.


OpaSna TikVa

 • потребител
 • Мои са!
Re: Тълкувате ли сънища?
« Отговор #38 -: 03 Декември 2014, 14:18 »
Е сега вече е съвсем по темата

20 кокошки и 11 черни мерцедеса

Цитат
аз не обичам кокошките само докато са малки, сладки, нежни, пухкави, рошави, ококорени пиленца, които ти идва просто да изпапкаш. На мен ми идва да ги изпапкам и когато вече са ярки, кокошки носачки, квачки или обикновени бройлери.

bonou2

 • потребител
 • I Still Haven't Found What I'm Looking For
Re: Тълкувате ли сънища?
« Отговор #39 -: 03 Декември 2014, 14:24 »
и след последния ти пост / и прочита на статията от линка/, ще ме питаш пак ли защо съм кисела?
а иначе - не съм кисела, безНАДЕЖД/н/А съм.