Автор Тема: Средномесечен осигурителен доход  (Прочетена 4698 пъти)

Барми

  • потребител
  • Животът е прекалено важен, за да говорим сериозно
http://www.odit.info/?s=6&i=272264&f=3

Обещах на coreli от одита нещо и изпълнявам обещанието си. Качвам заради нея едно файлче. Ако имате да допълните или коригирате нещо, чувствайте се свободни всички

HashFlare

OpaSna TikVa

  • потребител
  • Мои са!
Re: Средномесечен осигурителен доход
« Отговор #1 -: 06 Май 2012, 06:57 »
Барми, добави и възможността да се изчислява върху какъв осигурителен доход ще се довнасят осигуровки в единия и в другия случай - когато делиш на дните и когато делиш на месеците. И заключи таблицата и скрий формулите де. Не е редно разни сметала да си обогатяват асортимента.

Барми

  • потребител
  • Животът е прекалено важен, за да говорим сериозно
Re: Средномесечен осигурителен доход
« Отговор #2 -: 06 Май 2012, 18:54 »
Барми, добави и възможността да се изчислява върху какъв осигурителен доход ще се довнасят осигуровки в единия и в другия случай.

За целта ми трябват и данни за колона 3.
Не е чак толкова амбициозна тази таблица. Даже се чудя защо я преместена в този раздел. Просто илюстрирах с нея изчисления по "вариант 3" за кокнкретния казус на coreli - но като доходът се разпределя помесечно не само въз основа на отработените от нея дни в месеца, но и въз основа на броя работни дни в месеца като цяло.

...и скрий формулите де. Не е редно разни сметала да си обогатяват асортимента.

Стига де. Или си наясно с Excel и тази таблица не представлява нищо интересно, или не си наясно и при първия опит за работа с нея я разваляш тотално и разправяш, че е тъпа (като автора) и не върши никаква работа :))))