Автор Тема: Четирима директори търсят в НАП  (Прочетена 2439 пъти)

bonou2

  • Гост
Четирима директори търсят в НАП
« -: 24 Декември 2011, 06:51 »
Четирима директори търсят в НАП
23 Декември 2011

                Конкурс за ръководители на три от важните структури на НАП стартира от днес. Търсят се директор и заместник директор на териториалната дирекция на НАП във Велико Търново и шефове на поделенията на агенцията в Пазарджик и Габрово. Заместник териториалният директор във Велико Търново ще отговаря за офисите на приходната агенция в Северозападна България – Видин, Враца и Монтана. Освен да координира тяхната работа, от новия мениджър се очаква и съдействие при изпълнение на правителствените мерки за насърчаване на икономическия растеж в региона.

            От кандидатите се изискват минимум магистърска степен, 7 години професионален опит,  отлични лидерски, комуникационни и управленски качества, както и отлично познаване на данъчното и осигурително законодателство. Няма изискване кандидатите са да настоящи или бивши данъчни служители. Документите се подават лично в централата на НАП в София до 05.01.2012 г. до края на работния ден.

        Кандидатите за данъчни началници ще трябва да изготвят писмена разработка на управленска тематика и ще бъдат подложени на тест за личностни качества. Заплатата, която предлагат от НАП за директорското и заместник-директорското място във Велико Търново е съответно 1 564 лв.  и 1 220 лв. месечно. Възнаграждението за мениджърите на Пазарджик и Габрово е в размер на 1200 лв. на месец.


http://nap.bg/news?id=1493


:)


gera_r

  • потребител
  • Животът не е фабрика за мечти.
Re: Четирима директори търсят в НАП
« Отговор #1 -: 25 Декември 2011, 14:50 »
Малко е.
Възнаграждението де.
За "благословиите", дето ще носят....